pátek 04.11.2016

Fortuna je nově partnerem celého českého fotbalu

Fortuna je nově partnerem celého českého fotbalu

pátek 04.11.2016

Titulárním sponzorem 1. ligy se Fortuna stane od sezony 2018/19, po vypršení kontraktu se stávajícím partnerem ePojisteni.cz.

„Jméno Fortuny je řadu let spojeno fotbalem a v posledním roce jsme hledali způsob, jak náš fotbalový projekt dále posunout a směřovat. Naším strategickým cílem je, aby se Fortuna stala doslova fotbalovým synonymem, proto jsme se rozhodli uzavřít opravdu mimořádný kontrakt, který v oblasti sponzoringu nemá obdoby.“ uvedl David Vaněk, generální ředitel Fortuna sázková kancelář. 

 „Z pohledu fotbalu se jedná o kontrakt, jehož parametry a výše nemají obdoby. Ve společnosti Fortuna jsme našli silného partnera, který se tímto dnem stal klíčovým spojencem v budování budoucnosti české kopané. Věřím, že tento svazek bude pevný a dlouholetý,“ Miroslav Pelta, předseda Fotbalové asociace České republiky.

 Kontrakt byl podepsán na šest let, podpora všech zmíněných soutěží, vyjma první ligy, a čerpání plnění bylo zahájeno ke dni podpisu smlouvy. Finanční podmínky spolupráce po vzájemné dohodě obou stran nebudou komentovány. Nejvyšší soutěž, ePojisteni.cz liga, ponese jméno Fortuny od sezony 2018/19 tedy po vypršení smlouvy se stávajícím partnerem.

 „Pro rozvoj profesionálního fotbalu v České republice je tento partnerský vztah naprosto zásadní. Jsme rádi, že Fotbalová národní liga získala generálního partnera, který tuto soutěž posune o několik úrovni výše. Fortuna podporovala řadu profesionálních klubů už v minulosti, a proto cítíme, že náš vzájemný vztah bude nadstandartní,“ uvedl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.,

 „Fotbal tvoří nejpodstatnější část našeho businessu, vnímám tedy jako zcela přirozené, že se v něm budeme realizovat v maximální možné míře. Naší motivací není pouze prezentace společnosti, chceme se podílet na celkovém rozvoji fotbalového prostředí, a to nejenom toho vrcholového profesionálního,“ doplnil Vaněk.