středa 01.09.2021

Získej ligový vůz a podpisy oblíbených hráčů! Vydraž některý z 18 vozů ŠKODA FABIA a přispěj tak na nadační fond Zelený život!

Získej ligový vůz a podpisy oblíbených hráčů! Vydraž některý z 18 vozů ŠKODA FABIA a přispěj tak na nadační fond Zelený život!

středa 01.09.2021
Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s oficiálním partnerem Louda Auto spouští už tuto středu unikátní aukci vozů ŠKODA FABIA Monte Carlo v plné tovární záruce, které v posledních šesti měsících užívaly prvoligové fotbalové kluby. Speciální možností pro vítězného dražitele bude možnost nechat si vůz podepsat hráči oblíbeného klubu či jeho speciální polep v barvách celku, kterému fandí!

Registrovat se může každý zájemce na stránkách louda.cz/aukce, kde se dozví i více detailů a pravidel aukce, která potrvá jen 15 dní. V exkluzivní dražbě tak můžete koupit některý z 18 automobilů, se kterými jezdili zástupci klubů nejvyšší fotbalové soutěže. Jedná se o předváděcí, zánovní vozy ŠKODA FABIA Monte Carlo v plné tovární záruce a s provedenou důkladnou prohlídkou v autorizovaném servisu. Všechny mají typ karoserie COMBI, palivo benzín, výkon 70 kW 1.0 a manuální převodovku. Každý z vozů má najeto různý počet kilometrů s maximálním limitem do 15 tisíc km a aukce každého z vozů v různých barvách začíná na hodnotě 429 tisíc korun vč. DPH, k níž budou zájemci moci činit jednotlivé příhozy. „V aukci nabízíme 18 zánovních automobilů ŠKODA FABIA Monte Carlo v plné tovární záruce, které předtím řídili funkcionáři, trenéři a hráči ze všech 18 českých fotbalových klubů,“ říká Robert Imling, ředitel prodeje ojetých vozů Louda Auto+. Koupí vozu při Louda Aukci+ získá vítězný dražitel automobil v limitované edici (například s podepsanou kapotou od fotbalových hráčů) a ve speciálním stupni výbavy, který se již nevyrábí, ale stále na cestách budí pozornost.

Celý výtěžek z aukce nad rámec všech vyvolávacích cen poputuje na nadační fond Ligové fotbalové asociace Zelený život, který podporuje malé fotbalisty vyrůstající v obtížných životních podmínkách. „Sám ve svém okolí vidím, že není snadné pro některé rodiny zabezpečit prostředky pro sportování dětí. Každý příhoz v aukci je proto důležitý a věřím, že se díky Louda Aukci dostanou důležité finance pro mnoho dětí a jejich rodičů, kteří je ocení," poznamenal David Lafata, jeden z patronů nadačního fondu Zelený život. Aukci vozů pochválil i další z patronů a stále aktivní hráč FC FASTAV Zlín Antonín Fantiš. „Aukce vozů je skvělý nápad, jak získat prostředky pro ty, kteří je potřebují. Rovnější podmínky pro nejmenší děti ze sociálně slabších rodin jsou základem pro úspěšný start jejich sportovní kariéry,“ řekl Fantiš.

O Nadačním fondu Zelený život:

  • účinná podpora mladých fotbalistů a fotbalistek ve věku 5-15 let
  • finanční podpora na sportovní vybavení či členské příspěvky pro děti ze sociálně slabých rodin
  • žádosti o podporu posuzuje Správní rada nadačního fondu
  • žádosti se posuzují ve čtvrtletní frekvenci vždy pro nejméně pět nových dětí
  • vice info a žádosti o příspěvek na: www.zelenyzivot.org