úterý 15.10.2024

Ještě více cenných relikvií a novinek. Startuje předprodej nové série kartiček Chance Ligy

Ještě více cenných relikvií a novinek. Startuje předprodej nové série kartiček Chance Ligy

úterý 15.10.2024
Již pátou sezonu za sebou přichází Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s dodavatelem SportZoo se sběratelskými kartičkami Chance Ligy. První kolekce ročníku 2024/25 vsadila na inovativní design a také celou řadu unikátních novinek, které mají za cíl oslovit dlouholeté fanoušky, ale také přilákat sběratelské nováčky.

Výrobcem i distributorem kartiček je stejně jako v minulém ročníku společnost SportZoo, s.r.o. a produkty z nové kolekce jsou možné v předprodeji koupit už nyní na e-shopu www.sportzoo.store/cz.

"Kartičky Chance Ligy jsou dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších projektů. Obě série se během poslední sezony vyprodaly z 95%, což potvrzuje velkou oblibu sbírání kartiček nejen mezi mladými fanoušky, ale také dospělými. Jsme navíc přesvědčeni, že díky celé řadě novinek může být první kolekce ročníku 2024/25 ještě úspěšnější," řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Mezi nejvýraznější novinky, s kterými LFA a SportZoo přichází, patří karty Clubhouse, které umožňují sběratelům vytvořit si v albu kompletní dvoustránku věnovanou jednomu týmu, a set Animal Instinct, který originálně propojuje hráče s jejich symbolickým zvířetem.

Karty Skillers se zaměřují na technicky nejšikovnější hráče a jejich dovednosti, zatímco Roots of Greatness oslavuje kariéry hráčů, kteří se prosadili z české ligy do zahraničí. Vše v novém a atraktivním designu, který by měl posunout sběratelské kartičky Chance Ligy zase o výrazný kus dopředu.

Tahákem kolekce jsou také karty Team Unity, které přináší sběratelům možnost vytvořit kompletní klubové logo složené ze čtyř navazujících karet. Obsahují nášivky částí klubových log a ve verzi s podpisem nabízí ještě exkluzivnější zážitek.

"Jde o jubilejní pátý ročník, kdy ve spolupráci se SportZoo se sběratelskými kartičkami přicházíme. Proto jsme si připravili inovativní design se spoustou novinek, které věříme, že potěší dlouhodobé sběratele a zaujmou také potenciální nováčky. Realizace by ale nebyla možná bez pomoci klubů Chance Ligy, kterým je za kooperaci potřeba velmi poděkovat," dodal Daniel Hajný.

Vedle zmíněného se fanoušci a sběratelé mohou těšit také na osvědčené sety, jako jsou podpisové karty Signed Stars či kartičky s kousky hraných dresů Game Jersey a Unique Mark.

Produkty kolekce:

Kolekce vychází ve čtyřech verzích: Retail, Blaster, Premium a Exclusive.

•    Retail: Nejlevnější jako balíček, který obsahuje kombinaci základních a speciálních karet se šancí získat kartičku s originálním podpisem nebo kouskem hraného dresu.

•    Blaster: Nejdostupnější produkt ve verzi boxu s garancí vzácné kartičky s podpisem nebo kouskem dresu.

•    Premium: Obsahuje širší škálu limitovaných a podpisových karet, včetně šance získat populární karty Team Unity s kousky klubových log a podpisy hráčů.

•    Exclusive box: Nejexkluzivnější produkt obsahující vzácné kartičky, jako jsou Unique Mark karty s částmi hraných dresů, čísly nebo jmenovkami hráčů.

Předprodej kolekce již probíha na e-shopu www.sportzoo.store/cz. Brzy budou produkty dostupné také v prodejnách Smarty, JRC, ve vybraných trafikách, obchodních řetězcích, fanshopech a u dalších specializovaných prodejců.